Domů Služby Zázračné účinky finské sauny

Zázračné účinky finské sauny

finská sauna

Sauna se spojuje s mnoha pozitivními účinky. Jedná se o příjemný způsob relaxace, při kterém načerpáte novou energii. Saunování je způsob otužování, kterým posílíte svou imunitu, uvolníte dýchací cesty, uklidníte činnost srdce nebo zmírníte bolesti kloubů a podpoříte regeneraci svalů. Sauna rovněž přispívá k prokrvení končetin a k odplavování škodlivých látek.

Buďte fit díky sauně

Sauna má mnoho pozitivních účinků, pro které se ji vyplatí navštívit. Saunování přispěje k vaší duševní i fyzické pohodě a sauna se může stát oblíbeným místem, kde si opravdu odpočinete. Do sauny určitě doporučujeme chodit pravidelně, ideálně v sedmidenním intervalu – jedině tak budou mít její účinky dlouhodobý dopad na vaše zdraví.

Jestliže hledáte saunu v Praze, zajděte si do sauny Hadovka na Praze 6, kde je pro vás připravena prostorná finská sauna z cedrového dřeva. Sauna je odpoledne a večer přístupná veřejnosti a mimo její otevírací hodiny si ji můžete pronajmout a zarelaxovat si tak se svými přáteli. Finská sauna je vybavená lávovými kameny a krystaly himalájské soli, které při polévání uvolňují solný sprej, a vy se tak budete cítit jako u moře.

Jak se správně saunovat

Postup saunování přizpůsobte typu sauny, kterou navštívíte. Finská sauna je sauna suchá, to znamená, že není naplněna párou, ale pouze horkým vzduchem (s možností polévání kamenů, případně použití vihty – tedy metličky z březových nebo jiných větví, obojí ovšem vždy po dohodě s ostatními saunujícími). Teplota v sauně může vystoupat i nad 100 stupňů Celsia. V závislosti na tom, jak snášíte teplo, je vhodné zvolit optimální polohu. Nahoře sauna hřeje více než na spodních pozicích. V sauně byste měli strávit 10 až 15 minut a poté se ochladit pod studenou sprchou nebo v bazénku se studenou vodou. Celý proces doporučujeme po prvním saunování ještě dvakrát zopakovat. Před dalším nahříváním si ale vždy dopřejte alespoň 10 – 20 minut pauzu, než se vaše tělo uklidní.

Pronájem sauny

Nemáte doma saunu, a přesto si chcete dopřát relaxaci v soukromí? Podívejte se namožnost pronájmu sauny Hadovka, která kromě saunování zajišťuje také masáže.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

Copyright © 2015 RETEL GROUP s.r.o.

KONTAKT NA KONEC:

Eva Šebelková

Evropská 1691/35

Praha 6 – Dejvice

160 00

GSM: +420 602 360 666

e-mail: saunahadovka@seznam.cz

web: www.sauna-hadovka.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekNářadí na zahradu
Další článekKouzla s malou předsíní

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..