Domů Služby Pilát parkety: Luxusní podlahy, které nestárnou

Pilát parkety: Luxusní podlahy, které nestárnou

luxusní podlahy

Chcete zútulnit bydlení pomocí přírodní teplé podlahové krytiny? Obraťte se na firmu Petr Pilát. Parkety jsou skvělou volbou – staletím prověřený přírodní materiál, který podtrhne atmosféru každé místnosti.

Parkety jsou převážně určeny lidem, kteří hledají tradici. Tato tradiční podlahová krytina je prověřena víc jak 100 let a miliony zákazníků po celém světě. „Pokud zvolíte parkety, čekají vás sice vyšší počáteční náklady, nicméně získáte všechny výhody této krytiny, a to především výborné tepelné vlastnosti parket – v létě chladí, v zimě zahřejí, jsou velmi odolné a navíc nikdy nevyjdou z módy,“ říká majitel firmy Petr Pilát.

Nebojte se renovace

Kvalitní parkety poslouží několik desítek let. Pokud se tedy například nastěhujete do domu či bytu, kde jsou starší parkety, rozhodně je nepřekrývejte kobercem či jinou krytinou, nenechávejte vytrhat – naopak zvažte jejich rekonstrukci.

„Podlahy, které nejsou výrazně poškozené, zbrousíme, nově olištujeme, vytmelíme, poškozené kusy vyměníme a několikrát nalakujeme,“ vyjmenovává tradiční postup renovace Petr Pilát. „Pokud jde o náročnější renovaci, mluvíme o takzvané překládce parket. To znamená, že staré původní parkety se demontují, očistí a dají bokem, aby nepřekáželi při další práci. Dále následuje demontáž prkenného záklopu včetně polštářů, následně částečné odebrání zásypu, aby se mohl podklad vyrovnat podle laseru pomocí Liaporu – vyrovnávací zásyp, na který se položí podlahový polystyrén z důvodu zvukové izolace a na něj ve dvou vrstvách podkladové desky např. OSB, MFP apod,“ vysvětluje Pilát.

Na takto připravený podklad, který je pevný, rovný, zvukově izolovaný nalepí firma zpět původní staré parkety, které se následovně opět brousí, tmelí a lakují či napouštějí olejem.

Renovované parkety vypadají jako nové, místnosti dodají šmrnc, vy získáte luxusní odolnou podlahu za zlomek ceny nových parket.

Kontakt:

Petr Pilát

Družstevní ochoz 1187/36

140 00 Praha-Praha 4

Tel.: +420 777 036 957

Email: pilat-parkety@seznam.cz


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekRolety versus závěsy
Další článekRekonstrukce na míru

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..