Domů Bydlení Orientální dekorace mají styl

Orientální dekorace mají styl

orientální dekorace

Přemýšlíte v poslední době o změně dekorací ve vašem domě? Milujete orient a jeho bytové doplňky? Věřte, že je tato možnost velmi trendy. Přináší do domova světlo, tajemnou atmosféru a uvolnění. A´t už se jedná o klíčovou obměnu či jemné doladění interiéru, vždy má tento styl šmrnc. Existují stovky možností, jak doplnit ponurý byt orientálními dekoracemi na stěny, podlahu i strop. Můžete se nechat inspirovat v mnoha solidních obchodech prodávajících doplňky z orientu.

Ložnice i obývací pokoj v příjemném tónu

orientální koberceDálkami vonící dekorace, nábytek, polštářky, svíčky, lampy, keramika, masky, prostírání, sošky, svícny anebo bambusové předložky dodají vašemu interiéru ohromný přepych. Tento druh doplňků se dobře hodí do moderních i starších domácností. Velmi atraktivní jsou sošky zvířat pro štěstí, úspěch, zdraví, moudrost, lásku i toleranci. Sloni, kočky, sovy, žirafy, budhové, egyptská tématika, sošky indiánů a afrických žen, hroši, žáby i jiná exotická zvířata a symboly, skvěle doladí svěží atmosféru bytu.

Vůněmi proměněný domov

Mezi parádní orientální dekorace patří koberce, dečky a přehozy. Bez nich si jen stěží představíme dokonale sladěný interiér. Nábytek v rytmu orientu, stolečky, poličky, zrcadla, ale i hudební nástroje, aromalampy, vázy, šperkovnice, vonné tyčinky anebo bižuterie si s sebou nesou kouzlo exotiky. Zapomeňte na tradiční vybavení a dejte se cestou osvědčené kvality a pohody. Ne každý holduje moderním atypickým výstřelkům a rád se nechá očarovat vůní dálek.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekKdyž slunce pálí, pomůže stínění. Nejlépe vnějšími žaluziemi
Další článekTapety patří k trendy obložení!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..