Domů Bydlení Barový pult osvěží interiér

Barový pult osvěží interiér

kuchyňský barový pult

Máte v kuchyni málo místa? Velký rodinný stůl se vám do kuchyňky nevejde? Pořiďte si barový pult splňující normy designu a praktičnosti. Nejenže se u něj parádně snídá i večeří, ale můžete se spolehnout na dostačující plochu. Barový pult je ideálním bytovým doplňkem do panelákových domů, ale i rodinných domků. Stal se velmi oblíbeným i v kavárenském a restauratérském oboru.

Navrhněte si svůj barový pult

Barové pulty skvěle vynikají nejen v domácnostech, ale i v komerčních prostorech jako recepce a v nočních barech. Představte si, že jejich účelnost může být použita i venku při zahradní párty či při grilování. Existují produkty fungující na stavebnicovém systému, a tak se senzačně postaví i uloží. Jsou pevné, stabilní a pěkné. Mnoho firem nabízí konzultace a 3 D návrhy. Projektování v moderních návrzích za pomoci počítačových grafických technologií slibuji vidinu budoucího vzhledu.

Moderní vzhled barových pultů

Barové pulty patří mezi nezbytné vybavení komerčních i zábavních budov. Mívají různé zpracování čelního panelu, jsou vyrobeny z rozličných materiálů, ladí všemi barvami a dostupné jsou v mnoha cenách. Jejich montáž není složitá, starají se o rychlejší servírování, mohou disponovat i držáky na skleničky a úložného prostoru v dolních částích. Horní díly bývají doplněny bodovkami táhnoucí se po celé délce pultu. Nezapomeňte si pořídit i vhodné, pohodlné a stabilní barové židličky.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekEppendorf uvádí nové mrazničky s ultra-nízkou teplotou
Další článekJak se bydlí v černo-bílé?