Domů Bydlení Rolety versus závěsy

Rolety versus závěsy

rolety nebo žaluzie

Už vás nebaví zastaralý styl závěsů a záclon? Jste unaveni věčným praním těžkých a velkých závěsů? Je v nich tolik prachu a zabírají hodně místa? Vyměňte sice pěkné, ale nepraktické bytové doplňky za moderní a trendy bytové dekorace – rolety. Nejenže pomohou vylepšit design vašeho domu v oblasti oken, ale zároveň dokonale zatemní. Užívat si tmy můžete i v denních hodinách. Rolety patří k trendy zatemnění. S jejich pořízením nebudete potřebovat garnýže, záclony ani závěsy. Roletu si stáhnete podle potřeby a vkusu.

Konečně dokonalé zatemnění

Rolety se dají skvěle kombinovat. Jsou příjemnou náhradou žaluzií v látkovém provedení. Klasické látkové rolety lze pořídit i ve vkusném a účelném zatemňovacím designu. Nemusíte se bát, že vám pronikne světlo do domu. Tento druh zboží je nejvhodnější do administrativních kanceláří, škol a budov, kde je na prvním místě účelnost před dokonalým designem.

Látkové rolety pro ideální interiér

Vybírejte si mezi látkovými, střešními, zatemňovacími anebo předokenními možnostmi. Představte si, že si můžete zvolit absolutně špičkové výrobky, které se pyšní přednostmi techniky na úrovni. Velmi oblíbené jsou předokenní rolety, které zabezpečí váš domov před nečekanými hosty, zimou, sněhem, sluncem, větrem a deštěm. Užívejte si klid, nikdo vás nebude rušit. Pokud bydlíte v hlučné oblasti, vložte své finance do správného řešení odhlučnění. Okamžitě se vyplatí.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekKouzelné zrcadlo pro zvětšení interiéru
Další článekPilát parkety: Luxusní podlahy, které nestárnou