Nové Chabry – první etapa téměř vyprodána

Nové Chabry – první etapa téměř vyprodána

Viladomy Nové Chabry – první fáze – 90% procent prodáno

Nové Chabry, nová čtvrť v atraktivní lokalitě Prahy 8, již brzy ožije. První etapa projektu byla zkolaudovaná, byty si přebírají jejich noví majitelé. Úprava lokality a výsadba zeleně je v plném proudu.

Začátkem roku 2015 proběhla kolaudace první etapy developerského projektu Viladomy Nové Chabry a nyní probíhá předávání nových bytů klientům. Lokalita je ideální nejen pro rodiny s dětmi díky přítomnosti mateřské školky v rámci projektu, ale i jednotlivce s požadavkem na menší plochy bytů. Díky výborné občanské vybavenosti a 5 minutové dostupnosti metra (C – Kobylisy) je developerský projekt Nové Chabry velmi žádaný.

Realitní kancelář LEXXUS, která dlouhodobě spolupracuje s developerem projektu, mimo jiné i na velmi úspěšné realizaci prodeje bytů v projektu Kejřúv Park Praha 9, připravuje pro budoucí majitele nových bytů na Praze 8 semináře, kde budou klienti informováni o dalším postupu, technických přejímkách a konkrétních informacích o předání nových bytů. Díky této nadstandardní péči je zajištěn hladký průběh a komunikace budoucích majitelů bytů pouze s jedním subjektem – a to od výběru bytu, přes koupi, až po předání i následné stěhování.

Pro nové zájemce se navíc uskuteční dne 13. 5. 2015 Den otevřených dveří, kde budou k dispozici veškeré informace, které by mohly potencionální klienty zajímat a klienti si budou moci prohlédnout nově vybavený vzorový byt.

V první etapě projektu Nové Chabry je v současnosti k dispozici již jen 10% nových bytů z celkem 87. Již nyní však mohou klienti zakoupit byty z nabídky další etapy, která bude k nastěhování v první polovině roku 2016“ upřesňuje Denisa Višňovská, partner LEXXUS.

Nové byty ve Viladomech C+D jsou na začátku výstavby, předávání nových bytů klientům se očekává na jaře příštího roku, a již nyní je prodáno více než 30%.

Rezidenční projekt Nové Chabry je nově vznikající městská čtvrť na Praze 8 v lokalitě Dolní Chabry. Nabízí moderní a dostupné bydlení 5 minut od metra Kobylisy, a obyvatele se mohou těšit na nové místní centrum disponující parkem, cyklostezkou, mateřskou školkou, obchody a dalšími benefity, které činí bydlení v této lokalitě velmi pohodlné.

O realitní společnosti LEXXUS

Realitní kancelář LEXXUS nabízí širokou nabídku starších a nových bytů, novostaveb v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Patří více než dvě desítky let k nejvýznamnějším realitním kancelářím v Praze. Lexxus je oblíbenou volbou náročných klientů požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky za výbornou cenu. V portfoliu společnosti jsou nové rezidenční projekty, nové byty a domy, second hand novostavby, rodinné domy na prodej i luxusní nemovitosti k prodeji či pronájmu. Pod značkou Lexxus Norton zajišťuje prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních, a zejména rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]

KONTAKT:

Mgr. Denisa Višňovská

Partner LEXXUS

Email: pr@lexxus.cz

Telefon: +420 221 111 999

www.lexxus.cz

Podobné příspěvky

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí u vás doma

Zvuková a tepelná izolace sníží účty a zvýší pohodlí…

S odstupem od ruchu venkovního světa se domov stává útočištěm klidu a pohody. Investovat do zvukové a tepelné izolace není pouze…
Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí obsahovat?

Projektová dokumentace: Co to je a co všechno musí…

Projektová dokumentace je klíčovým prvkem při realizaci stavebního, inženýrského nebo architektonického projektu. Jedná se o soubor technických a plánovacích dokumentů, které…
Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat tu nejlepší firmu?

Jak si pro svou rekonstrukci nebo stavbu domu vybrat…

Investice do vlastního bydlení je vždy správnou investicí. Vždy se vám to vyplatí, ale musíte si najmout správnou firmu, která všechno…