Domů Reality Nové největší CENTRUM VZOROVÝCH DOMŮ v Praze se otevírá

Nové největší CENTRUM VZOROVÝCH DOMŮ v Praze se otevírá

centrum vzorových domů

Nové Centrum vzorových domů, největší stálá výstava rodinných domů v ČR, se otevírá již 30.05.2015. V 1. etapě výstavby centra bude představeno 6 nových vzorových domů a otevřena budova infocentra.

Nejvýznamnější událost v oblasti výstavby rodinných domů v ČR se blíží. V Nehvizdech u Prahy bude již v sobotu 30. 05. 2015 otevřeno nové CENTRUM VZOROVÝCH DOMŮ, první svého druhu v ČR. Tento unikátní projekt využívá know-how a zkušenosti z provozu podobných center v sousedním Německu a bude svým pojetím naprosto ojedinělým projektem na našem území.

Centrum bude v podstatě stálou celoroční výstavou rodinných domů, která bude určena nejen pro potencionální stavebníky, ale pro širokou veřejnost se zájmem o moderní, ale především dostupné bydlení. Návštěvníci si budou moci detailně prohlédnout domy různých technologií, zástupce moderní i klasické architektury, ovšem vždy s důrazem na progresivní energeticky úsporná konstrukční řešení. V novém centru bude možné shlédnout i rozmanité styly interiérového designu, alternativ vnitřního zařízení, řešení zahradních úprav a okolí domu apod.

Aktuálně se finalizuje první etapa výstavby centra, ve které si budou moci návštěvníci prohlédnout celkem šest nových vzorových domů. Na své si přijdou jak mladé rodiny, hledající dostupný rodinný dům s cenou do 1,5 mil Kč, tak i nároční klienti, kteří mají zájem o exkluzivní bydlení v domě přesahujícím svým vnitřním prostorem i vybavením běžné bytové potřeby, od bungalovu po moderní vícepodlažní vilu. Plánovaná 2. etapa výstavby centra pak nabídku rodinných domů ještě rozšíří.

Součástí nového areálu centra je i Infocentrum, ve kterém budou odborníci poskytovat užitečné informace o všech otázkách souvisejících s pořízením nového bydlení, od výběru domu a jeho projektové přípravy až po financování stavby. V prostorách Infocentra se budou prezentovat i partneři, kteří se na výstavbě podílejí. Jedná se o renomované výrobce a dodavatele, mezi kterými nechybí mj. společnosti BRAMAC, SIKO, VELUX, SAPELI, ORESI a v neposlední řadě CANABA, která je prvním z dodavatelů, kteří v centru prezentuje své domy.

Brány Centra vzorových domů se pro veřejnost otevřou již v sobotu poslední květnový víkend. Vstup je z ulice Kaštanová nebo Lipová v Nehvizdech u Prahy, kam se nejlépe dostanete po dálnici D11, exit č. 8. Provozní doba je od 10:00 do 18:00, přičemž vstup ani parkovné se neplatí. Ideální tip na rodinný výlet.

Bližší informace k projektu: ing. Pavel Herclík, obchodní ředitel CANABA a.s., tel.: 602 495 871, herclik@canaba.cz

Přílohy: Vizualizace Centra vzorových domů Nehvizdy u Prahy

Poznámka: Zveřejnění obrazových příloh je volné s uvedením zdroje (C)CANABA. Požadavky na úpravu typu či velikosti souboru směrujte na marketingové odd., sl. Evu Kafkovou (eva.kafkova@canaba.cz, tel.: 602 450 293).

[hana-code-insert name=’seznam‘ /]


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Předchozí článekKouzla s malou předsíní
Další článekKouzelné zrcadlo pro zvětšení interiéru